Expertennetzwerk

NORSAN – det foretrukne valg blandt læger og specialister

På grund af deres høje kvalitet og effektivitet er vores NORSAN Omega-3-olier det foretrukne valg af mange læger og eksperter. Vi er glade for, at vores produkter nu anbefales af mere end 5.000 læger og terapeuter i hele Europa, og at NORSAN også i stigende grad omtales i faglitteraturen.

NORSAN – Omega-3-specialisten

Som specialist i omega-3 er NORSAN den første virksomhed i Tyskland, der anvender den diagnostiske metode til måling, analyse og regulering af fedtsyrer i kroppen. Denne fremgangsmåde gør det muligt for lægerne at analysere den faktiske virkning af et omega-3-præparat i kroppen i stedet for blot at “håbe” på en positiv virkning. I samarbejde med det førende europæiske laboratorium til bestemmelse af HS-Omega-3 Index®, Omegametrix GmbH i TYskland, er der nu blevet udført mere end 30.000 individuelle fedtsyreanalyser.

Vi er glade for, at NORSAN-produkterne anbefales af mere end 5.000 læger, ernæringseksperter og terapeuter. Ved hjælp af foredrag og informationsmateriale forsøger vi at præsentere den sundhedsmæssige betydning af omega-3-fedtsyrer på en overskuelig måde – herunder en klar måde at måle dit eget omega-3-niveau på.

Er du læge, fysioterapeut, terapeut, sports træner, ernæringsekspert eller anden sundhedsspecialist?

Vil du gerne bestille NORSAN-produkter eller teste dem gratis med dit team? Eller vil du gerne vide mere om betydningen af marine omega-3 fedtsyrer og deres rolle i dagligdagen, herunder medicinske publikationer og de seneste forskningsresultater?

For læger

NORSAN arrangerer omkring 150 konferencer og webinarer om året om emner relateret til omega-3 fedtsyrer, og vi vil gerne invitere dig til at blive ekspert, deltage i disse arrangementer eller læse materialet fra tidligere arrangementer. Vores omega-3 ekspertseminarer giver praktiske oplysninger og eksempler på behandling med omega-3-fedtsyrer samt mulighed for at udveksle oplysninger og erfaringer med kolleger og specialister fra forskellige medicinske områder.

For farmaceuter og fagfolk

NORSAN er i øjeblikket nummer 1 i segmentet for flydende omega-3-tilskud på apoteker i de tysktalende lande. Vores produkter er tilgængelige på online- og håndkøbsapoteker i Tyskland, Østrig, Italien og efterhånden også i Frankrig. Apoteker og detailhandlere, der er interesserede i at samarbejde med os, er velkomne til at kontakte os for at få mere at vide om vores tilbud til forretningspartnere. Du er velkommen til at teste vores produkter med dit team!

For fysioterapeuter og ernæringseksperter

Vi tilbyder også samarbejde med specialister inden for ernæring, sund levevis og sportsmedicin. Vores produkter anvendes med succes af topatleter, herunder den olympiske verdensmester i biathlon og spillere i den første tyske Bundesliga. Vi inviterer dig til at læse det omfattende informationsmateriale om omega-3 i sport og til at teste vores produkter med dit hold.

Vi inviterer alle fagfolk, der er interesserede i omega-3 fedtsyrer, til at samarbejde med os. Tilslut dig de mere end 5.000 læger, farmaceuter og terapeuter i hele Europa, som stoler på os og sætter pris på kvaliteten af vores produkter.

Test NORSAN-produkter med dit team, og bliv vores ekspert på seminarer og webinarer for læger, specialister og patienter!

For mere information kontakt os gerne om NORSAN’s omega-3 produkter og for at få mere at vide om vores ekspertpriser.

E-mail: info@norsan.dk

Nogle af de eksperter, der anbefaler NORSAN

Prof. Dr. Jörg Spitz

Specialist i nuklearmedicin, ernæringsmedicin og forebyggende medicin

tidligere overlæge for nuklearmedicin på Wiesbaden Hospital, Tyskland

var professor i nuklearmedicin ved universitetet i Mainz/ Tyskland

Grundlægger af “Academy for Human Medicine” og den almennyttige “German Foundation for Health Information and Prevention”.

Formand for Selskabet for Biologisk Kræftforebyggelse

har i nogle år primært beskæftiget sig med udviklingen af praktisk anvendelige, holistiske koncepter for forebyggende sundhedspleje af kroniske sygdomme som f.eks. kræft.

Prof. Dr. Nicolai Worm

Uddannet økotrofolog og ernæringsekspert

Videnskabelig konsulent og foredragsholder inden for sportsernæring (TrainerAkademie, Tysk Sportsforbund, Köln; Universitetet i Innsbruck)

Professor ved det tyske universitet for forebyggelse og sundhedsforvaltning i Saarbrücken

anses for at være en pioner inden for centrale ernæringsmæssige spørgsmål om kolesterol, sukker og fedtstoffer, hvor først nu – efter 15 år – det tyske ernæringsselskab (DGE) følger trop.

har udviklet forebyggelseskonceptet “Flexi-Carb” og LOGI-metoden eller den nye “LOGI-diæt” til ernæringsterapi i forbindelse med overvægt og stofskiftesygdomme

Volker Schmiedel, læge

Speciallæge i fysisk og rehabiliterende medicin

har arbejdet som læge i 31 år

heraf næsten 20 år som overlæge på den interne afdeling af Habichtswald-klinikken for holistisk medicin i Kassel, Tyskland

Praktiserer og underviser på Paramed-ambulatoriet i Baar, Schweiz, siden 2015

Forfatter til adskillige bøger, bogbidrag og fagartikler om naturmedicinske emner

Leder af efteruddannelsen for “Naturopathic Procedures” i Medical Week Medredaktør af tidsskriftet “Erfahrungsheilkunde” og “Leitfaden Naturheilkunde”

Michael Nehls, læge

Videnskabsmand og molekylærgenetiker

studerede og blev ph.d. i humanmedicin og habiliteret i molekylær genetik

var en førende genomforsker på universiteter og i bioteknologiske virksomheder i Tyskland og USA, hvor han har afklaret årsagerne til forskellige arvelige sygdomme

har siden 2007 arbejdet som freelance lægevidenskabelig forfatter og privat foredragsholder med det formål at forklare årsagerne til civilisationssygdomme på en forståelig måde

har allerede skrevet mere end 50 videnskabelige publikationer, flere af dem sammen med Nobelprisvindere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *