Servicevilkår & handelsbetingelser

Servicevilkår & handelsbetingelser

Servicevilkår & handelsbetingelser

NORSAN GmbH
Plauener Str. 163-165, Haus E
13053 Berlin

Tyskland

telefon: +49 30 5557889974
email: info@norsan.dk
www.norsan.dk

Administrerende direktør: Joakim Graff

Skattenummer: 37/504/50171
Momsregistreringsnummer: DE 290402247
Byret: Berlin HRB 177 515 B

1. Indgåelse af kontrakten:

På vores websted bekræftes ordren ved at afslutte bestillingsprocessen.

2. Priser

De priser, der gælder på tidspunktet for bestillingen, er gældende. Vores priser er inklusive den lovpligtige moms på Omega-3 Total, Omega-3 Vegan, Omega-3 Kapsler, Omega-3 FISK olie, Omega-3 FISKJelly, Omega-3 Arktis, Omega-3 ARktis Kapsler og Omega-3 ALGA Jelly. Forsendelsesomkostningerne er anført og vil blive vist separat på fakturaen. Priser, kampagner og eventuelle kuponer er gyldige indtil den angivne dato.

3. Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostningerne er DKK 49,00. Fra en købsværdi på DKK 400 opkræver vi ikke forsendelsesgebyr.

4. Levering

Levering sker med post fra DHL. Levering sker til den af kunden angivne leveringsadresse, medmindre andet er aftalt. Vi er altid ivrige efter at opfylde dine ønsker og levere til din ønskede adresse.

Desværre er det kun muligt at levere til Danmark, Sverige og Norge via vores danske side (norsan.dk). Hvis du ønsker at bestille vores produkter fra disse lande, bedes du gå til det respektive internationale websted og afgive din bestilling der. For leverancer til Færøerne bedes du kontakte os på forhånd på info@norsan.dk

5. Betalingsmetoder

Du har mulighed for at betale med kreditkort, Paypal eller Apple Pay. Fakturaen vil blive sendt til dig sammen med varerne.

6. Klager

Hvis du har spørgsmål, problemer eller klager, skal du ikke tøve med at kontakte os på info@norsan.dk.

Returneringsdresse:
NORSAN GmbH
Plauener Str. 163-165, bygning E
13053 Berlin
Tyskland

7. Egendomsforbehold

De leverede varer forbliver NORSAN GmbH’s ejendom, indtil købsprisen er betalt fuldt ud. Kunden er ikke berettiget til at videresælge de varer, som vi har leveret, og som stadig er omfattet af ejendomsforbeholdet.

8. Diverse

Lægemidler skal opbevares omhyggeligt og uden for børns rækkevidde. Emballageblanketter og brugsanvisninger skal overholdes. Kosttilskud er ikke en erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil.

Der tages forbehold for produkt- og prisændringer, tryk- og regnefejl samt fejl i ord og billeder.
Alle rettigheder til de anvendte tekster, fotos, tegninger og grafisk design tilhører NORSAN GmbH. Enhver reproduktion eller anden brug undtagen til personlig brug er ikke tilladt uden vores udtrykkelige samtykke.

Alternativ tvistbilæggelse i henhold til artikel 14, stk. 1, i ODR-VO og § 36 i VSBG:

Europa-Kommissionen stiller en platform til rådighed for online tvistbilæggelse (OS), som du finder på https://ec.europa.eu/consumers/odr. Vi er ikke forpligtet til eller villige til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure ved et forbrugervoldgiftsnævn.