Bliv vores ekspert

ET MÆRKE FOR EKSPERTER

På grund af deres høje kvalitet og effektivitet er vores NORSAN Omega-3-olier det foretrukne valg for mange læger og eksperter. Vi er glade for, at vores produkter nu anbefales af mere end 5.000 læger og terapeuter i hele Europa, og NORSAN-mærket nævnes også i stigende grad i faglitteratur.

BLIV VORES EKSPERT

Kontaktformular

Kontakt til eksperter

Hvordan vi kan arbejde sammen for at øge omega-3-niveauet i samfundet:

  • Tilmeld dig ved hjælp af kontaktformularen ovenfor – så kontakter vi dig via e-mail eller telefon.
  • Test vores produkter GRATIS og uforpligtende.
  • Bliv vores ekspert, bestil produkter billigere til dig selv og dine patienter, og få gavn af vores partnerprogram.
  • Bliv vores foredragsholder på talrige konferencer, onlineseminarer og events på de sociale medier
  • Tag dig af dine patienters omega-3-indeks sammen med NORSAN!

Er du sundhedspersonale, f.eks. fysioterapeut, sportscoach, terapeut, diætist, ernæringsekspert, eller leder du et wellnesscenter eller et fitness-studie?

Vil du gerne bestille NORSAN-produkter eller teste dem GRATIS med dit team? Eller vil du gerne have mere information om marine omega-3-fedtsyrers rolle og betydning i dagligdagen, herunder medicinske publikationer og de seneste forskningsresultater?

For læger


NORSAN arrangerer hvert år omkring 150 konferencer og webinarer om emner relateret til omega-3-fedtsyreri Europa. Vi inviterer dig til at samarbejde med os som ekspert, deltage i vores webinare og også lære fra materiale fra tidligere arrangementer. Under vores specialiserede omega-3-seminarer får du praktiske oplysninger og eksempler på behandlinger med omega-3-fedtsyrer. Det er også en professionel udveksling af information og erfaringer med kolleger og specialister fra forskellige medicinske discipliner.

Til apotekere og detailhandlere


NORSAN-mærket er i øjeblikket nummer et inden for flydende omega-3-tilskud på apotekerne i de tysktalende lande. Vores produkter er bredt tilgængelige på online- og stationære apoteker i Tyskland, Østrig, Italien og efterhånden også i Frankrig. Interesserede apotekere og detailhandlere er velkomne til at kontakte os for at få flere oplysninger om vores tilbud til forretningspartnere. Dit team er velkommen til at teste vores produkter!

For fysioterapeuter og ernæringseksperter


Vi tilbyder også samarbejde til specialister i diætetik, sund livsstil og sportsmedicin, herunder blandt andet en særlig prisliste til deres patienter. Vores produkter bruges med succes af topatleter, herunder den olympiske mester i skiskydning og spillere i den 1. tyske Bundesliga. Vi inviterer dig til at læse vores omfattende baggrundsmateriale om omega-3 i sport og teste vores produkter med dit hold.

Vi inviterer alle fagfolk, der er interesserede i omega-3-fedtsyrer, til at slutte sig til os. Slut dig til de mere end 5.000 læger, farmaceuter og terapeuter i hele Europa, som har tillid til os og værdsætter kvaliteten af vores produkter og faglighed af vores crew.

Test NORSAN-produkterne gratis sammen med dit team, og bliv vores ekspert på seminarer og webinarer for læger, specialister og patienter!

Kontakt os for at få flere oplysninger om NORSAN Omega-3-produkter og for at drage fordel af vores professionelle priser.

E-mail: info@norsan.dk

Tlf: +49 (0)30 555 788 99 74