Om os

DETTE ER OS

NORSAN’s rejse begyndte for ca. 10 år siden i Norge. Da vores grundlægger og direktør, Joakim Graff, besluttede sig for at komme fra Norge til Tyskland for kærlighedens skyld.

Med sig havde han en naturlig fiskeolie af høj kvalitet, vores Omega-3 Total, en mission og en klar vision. Missionen var at oplyse folk om vigtigheden og virkningerne af omega-3 og at forbedre udbuddet af omega-3 ved at tilbyde omega-3-produkter af høj kvalitet. Vores vision og vores mål, dengang som nu, en omega-3-olie i alle køkkener.

Fordi vi var og er overbevist om, at man skal lade en fødevare af høj kvalitet være så naturlig som muligt og tage den, som den er. I overensstemmelse med vores produktfilosofi behøver en god olie ikke at være “gemt” i en kapsel, men hører simpelthen hjemme i køkkenet og i vores hverdag.

Med foredrag og informationsmateriale informerer vi om vigtigheden af omega-3-fedtsyrer og deres virkning på sundheden. Vi stræber efter et højere omega-3-indeks i befolkningen og føler, at vi yder et positivt bidrag – skridt for skridt.

Er NORSAN Omega-3 olier kosttilskud?

Kort før klokken 8 en mandag morgen ringer telefonen: “Hr. Graff, De sælger ikke kosttilskud, De sælger mad. Et middel for livet.”

Det var ordene fra en anerkendt professor i medicin for nogle år siden – i 2014 – som ringede mig op med begejstring, efter at han havde stiftet bekendtskab med NORSAN-olier for første gang i de foregående uger. “Ja, professor, du har 100 % ret. Det er præcis sådan det er,” kunne jeg svare mig selv endnu mere begejstret og lykkelig. Det er en stor glæde, når andre ser vores produkter på nøjagtig samme måde, som vi selv gør det. Vores olier er fødevarer, selv om det officielle navn er kosttilskud. Når vi bliver spurgt, hvad der gør vores olier så specielle, hvad vores hemmelighed er, er vores svar: Der er faktisk ingen hemmelighed. For for os er det en selvfølge, at vi forsøger at tilbyde fiskeolie af den bedste kvalitet – siden et par år også algeolie. Vi forsøger at opnå dette så enkelt som muligt og med så få ingredienser som nødvendigt. Det er alt. Som en specialiseret omega-3-virksomhed ser vi det som vores opgave altid at tilbyde de bedste omega-3-olier. Altid naturligt. Altid højt doseret, helst 2.000 mg omega-3 om dagen. Ligesom alle andre gode fødevarer hører en god omega-3-olie hjemme i ethvert køkken. Det, der allerede er normen i Norge, bør snart blive normen overalt.

Tak for jeres tillid!

Joakim Graff
Stifter & administrerende direktør

Dit NORSAN-team

Sammen ønsker vi at bidrage til vores samfunds sundhed. Vores fælles mission, vision og mål er altid i fokus for alle NORSAN-medarbejdere. Og vi kan fortælle dig, at det er en stor fornøjelse at arbejde på en så vigtig mission. Ikke mindst på grund af de mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder og terapeutiske eksperter. Vi er lige så glade for din kritik – for på den måde kan vi sammen blive endnu bedre til at opfylde vores mission! Glæde og sundhed går således hånd i hånd.

Få mere at vide om vores sundhedsfilosofi her.

Vores gensidige samarbejde er præget af åbenhed, transparens og tillid. Vi er afhængige af hinanden og støtter hinanden. Vi er særligt stolte af vores virksomhedsværdier, fordi vi ved, at unikke produkter af høj kvalitet kun kan skabes i en særlig virksomhedskultur. Mere “sundhed” og velvære er den bedste motivation til at være der for dig hver dag.

Vi har vores hovedkontor i Berlin og et kontor med hyggelige kolleger i Hamborg. Vi er også meget glade for at have hold i Italien, Frankrig, Schweiz og Østrig.

Image

Ansvar for have og farvande

Som leverandør af marine omega-3-fedtsyrer er vi meget bevidste om vores fælles ansvar for beskyttelsen af denne ressource. Vi er glade for at kunne tilbyde den værdifulde fiskeolie, men samtidig ved vi, at havene og fiskebestandene skal behandles bæredygtigt. De tilhører ikke kun os, men i lige så høj grad de kommende generationer.

Bæredygtigt fiskeri er afgørende for bevarelsen af fiskebestandene. Vores fiskeolieprodukter er certificeret af Friend of the Sea (FOS). Det betyder bl.a., at der kun anvendes arter, som ikke er overfiskede, at fangstmetoderne ikke skader havbunden, og at bifangstprocenten er under 8 % af den samlede fangst.

Som en førende leverandør af omega-3-olier anser vi verdens fiskebestande for at være en ressource, der skal beskyttes på bæredygtig vis.

Kun hvis det marine miljø bevares, kan det tjene som fødekilde for fremtidige generationer. Derfor ser vi det som vores naturlige pligt at tage ansvar og bidrage til beskyttelsen af havene og farvandene. For hvert solgt NORSAN-produkt går 5 cent til velgørende organisationer, der aktivt arbejder for at beskytte og bevare biodiversiteten i vores have og farvande. Få mere at vide her.