Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK OG SAMTYKKE TIL BRUG AF DATA

på www.norsan.dk

Databeskyttelse er et spørgsmål om tillid, og din tillid er vigtig for os. Vi respekterer dit privatliv og din personlige sfære. Beskyttelse og lovlig indsamling, behandling og brug af dine personlige data er derfor et vigtigt anliggende for os. For at sikre, at du kan føle dig sikker, når du besøger vores websted, overholder vi nøje de juridiske bestemmelser, når vi behandler dine personlige data, og vi vil gerne informere dig her om vores dataindsamling og dataanvendelse. Følgende databeskyttelseserklæring forklarer, hvilke data der indsamles på vores websteder, og hvilke data vi behandler og anvender på hvilken måde.

1. ANSVARLIGT KONTOR

San Omega GmbH, Gubener Str. 47, 10243 Berlin, Tyskland (i det følgende benævnt San Omega) er ansvarlig for indsamling, behandling og brug af dine personlige data. Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod San Omegas indsamling, behandling eller brug af dine data i overensstemmelse med disse databeskyttelsesbestemmelser, enten i sin helhed eller i forbindelse med individuelle foranstaltninger, kan du sende din indsigelse pr. e-mail, telefon, eller brev til følgende kontaktoplysninger:

San Omega GmbH, Gubener Str. 47, 10243 Berlin, Tyskland
Telefon: +49 (0)30 555 788 9974
E-mail: info@norsan.dk

Derudover kan du naturligvis til enhver tid gratis få oplysninger om de data, som vi har gemt hos os (se også punkt 8).

2. INDSAMLING, BEHANDLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

2.1 PERSONLIGE OPLYSNINGER

Personoplysninger er oplysninger om faktiske eller personlige forhold vedrørende en specifik eller identificerbar fysisk person. Dette omfatter f.eks. dit navn, dit telefonnummer, din adresse samt alle de inventaroplysninger, som du giver os under registreringen og ved oprettelsen af din kundekonto. Statistiske data, som vi f.eks. indsamler, når du besøger vores websted, og som ikke kan knyttes direkte til din person, falder ikke ind under dette. Det drejer sig f.eks. om statistik over, hvilke sider på vores websted der er særligt populære, eller hvor mange brugere der besøger bestemte sider på San Omega-webstedet.

2.2 KUNDEKONTO

Som en del af bestillingsprocessen kan du oprette din personlige kundekonto på bestillingens checkout-side ved at indtaste en adgangskode. Her kan du se data om dine gennemførte, åbne og nyligt afsendte ordrer og administrere dine data. Du forpligter dig til at behandle de personlige adgangsoplysninger fortroligt og til ikke at gøre dem tilgængelige for uautoriserede tredjeparter. Vi kan ikke påtage os noget ansvar for misbrugte adgangskoder, medmindre vi er ansvarlige for misbruget. Du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til oprettelsen af en kundekonto for fremtiden. En meddelelse (f.eks. e-mail, telefon, fax, brev) er tilstrækkelig til dette formål. Som følge heraf sletter vi dine data fuldstændigt, medmindre de er nødvendige til fakturerings- eller regnskabsformål. Det er også muligt at afgive en ordre uden at oprette en kundekonto.

2.3 INDSAMLING, BEHANDLING OG BRUG AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Databeskyttelse er meget vigtig for os. Derfor overholder vi nøje de juridiske bestemmelser i forbundsdataloven, telemiddelloven og EU’s generelle databeskyttelsesforordning (DSGVO) 2016/679 af 27. april 2016, når vi indsamler, behandler og bruger dine personoplysninger. Vi indsamler, gemmer og behandler dine data til hele behandlingen af dit køb, herunder eventuelle efterfølgende garantier, til vores serviceydelser, teknisk administration og vores egne markedsføringsformål. Dine personoplysninger vil kun blive videregivet til tredjeparter eller på anden måde overført, hvis det er nødvendigt for at kunne gennemføre kontraktbehandling eller fakturering, eller hvis du på forhånd har givet dit samtykke. I forbindelse med ordrebehandling modtager f.eks. de tjenesteudbydere, som vi bruger (f.eks. transportører, logistikere, banker), de nødvendige data til ordre- og ordrebehandling. De oplysninger, der videregives på denne måde, må kun bruges af vores tjenesteudbydere til at udføre deres opgave. Enhver anden brug af oplysningerne er ikke tilladt og finder ikke sted hos nogen af de tjenesteudbydere, som vi har betroet os. Vi har brug for dit korrekte navn, din adresse og dine betalingsoplysninger til din bestilling. Vi har brug for din e-mailadresse, så vi kan bekræfte modtagelsen af din ordre og kommunikere med dig. Vi bruger det også til din identifikation (kundelogin). Du vil desuden modtage din ordre og forsendelsesbekræftelse via din e-mailadresse. Dine personoplysninger vil blive slettet, hvis der ikke er nogen juridiske forpligtelser til at opbevare dem, og hvis du har fremsat krav om sletning, hvis oplysningerne ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål, som de blev gemt til, eller hvis opbevaring af andre juridiske årsager ikke er tilladt.

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe, som det er nødvendigt for at opfylde det formål, som personoplysningerne blev indsamlet til, samtidig med at vi tager hensyn til behovet for at besvare dine henvendelser eller løse potentielle problemer, overholde krav i henhold til gældende lovgivning, behandle eventuelle juridiske krav/klager og også til backup-formål.

Det betyder, at vi kan og skal opbevare dine personoplysninger i et rimeligt tidsrum efter din sidste interaktion med os. Når de personlige oplysninger, vi indsamler, ikke længere er nødvendige, destruerer vi dem på en sikker måde. Vi kan behandle data til statistiske formål. I sådanne tilfælde vil oplysningerne dog blive anonymiseret.

2.3.1 INTEGRERING AF TRUSTED SHOPS TRUSTBADGE

Trusted Shops-tillidsmærket er integreret på dette websted for at vise vores Trusted Shops-godkendelsesmærke og alle indsamlede vurderinger samt for at tilbyde Trusted Shops-produkter til købere, efter at de har afgivet en ordre.

Dette tjener til at beskytte vores legitime interesser i en optimal markedsføring af vores tilbud, som vejer tungere end vores interesser i forbindelse med en interesseafvejning i henhold til art. 6, stk. 1, s. 1, lit. f, i DSGVO. Trusted Badge og de tjenester, der annonceres med det, er et tilbud fra Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln, Tyskland

Når Trustbadge kaldes op, gemmer webserveren automatisk en såkaldt serverlogfil, som f.eks. indeholder din IP-adresse, dato og klokkeslæt for opkaldet, mængden af overførte data og den anmodende udbyder (adgangsdata), og som dokumenterer opkaldet. Disse adgangsdata evalueres ikke og overskrives automatisk senest syv dage efter afslutningen af dit besøg på webstedet.

Yderligere personoplysninger overføres kun til Trusted Shops, hvis du har givet dit samtykke hertil, har besluttet at bruge Trusted Shops produkter efter at have gennemført en bestilling eller allerede har registreret dig for at bruge dem. I dette tilfælde gælder den kontraktmæssige aftale mellem dig og Trusted Shops.

2.3.2 Brug af Hotjar

Vi bruger Hotjar ( beliggende: Level 2, St Julian’s Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julian’s STJ 1000, Malta), et alt-i-ét analyse- og feedbackværktøj, der viser en hjemmesides besøgendes online-adfærd og feedback. Via Hotjar analyserer vi brugerfeedback (f.eks. klik, musebevægelser, scrollhøjder osv.) for at forbedre vores websted med hensyn til funktionalitet og brugeroplevelse og for at gøre det lettere at bruge. Oplysninger om besøget på webstedet, der genereres af “sporingskoden” og “cookies”, overføres til Hotjar-serverne i Irland og gemmes der.

Disse oplysninger kan blive indsamlet af “sporingskoden” på din device og i din browser:

  • IP-adressen på din device (den indsamles og gemmes i anonymiseret format).
  • størrelsen af skærmen på devicen
  • devicetype (individuelle deviceidentifikatorer) og browseroplysninger
  • geografisk placering (kun land)
  • det foretrukne sprog, når du besøger webstedet.

Disse logdata kan blive indsamlet via “sporingskoden”:

  • henvisende domæne
  • besøgte sider
  • geografisk placering (kun land)
  • foretrukket sprog ved visning af webstedet
  • dato og klokkeslæt for adgang til websiderne på webstedet

Du kan til enhver tid forhindre Hotjar i at indsamle dine data på denne side: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out/.

Du kan også aktivere funktionen “Do not Track” i indstillingerne i alle almindelige browsere. Ved at gøre dette meddeler du automatisk alle besøgte websteder, at du gør indsigelse mod lagring af dine data.

Hotjar Ltd.’s fortrolighedspolitik findes på:

https://www.hotjar.com/privacy/

2.4 BRUG AF DINE OPLYSNINGER TIL SALGSFREMMENDE FORMÅL

Ud over at behandle dine data for at behandle dit køb hos San Omega bruger vi også dine data til at kommunikere med dig om dine ordrer, specifikke produkter eller markedsføringskampagner og til at anbefale produkter eller tjenester, der kan være af interesse for dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod brugen af dine personoplysninger til markedsføringsformål, helt eller delvist, uden at der opstår andre omkostninger end transmissionsudgifterne til grundtaksterne. En meddelelse til de kontaktoplysninger, der er nævnt i punkt 1 (f.eks. e-mail, telefon, brev), er tilstrækkelig til dette formål.

2.4.1 NYHEDSBREV

Ved udsendelse af nyhedsbrevet anvender vi den såkaldte double opt-in-procedure, dvs. at vi kun sender dig et nyhedsbrev pr. e-mail, hvis du forinden udtrykkeligt har bekræftet, at du ønsker, at vi skal aktivere nyhedsbrevstjenesten. Vi sender dig derefter en e-mail med en meddelelse og beder dig om at bekræfte, at du ønsker at modtage vores nyhedsbrev ved at klikke på et link i e-mailen. Hvis du senere ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra os, kan du til enhver tid gøre indsigelse mod dette, uden at det medfører andre omkostninger end transmissionsomkostningerne i henhold til grundtaksterne. En meddelelse i tekstform til de kontaktoplysninger, der er nævnt i punkt 1 (f.eks. e-mail, telefon, fax, brev), er tilstrækkelig til dette formål. Du finder naturligvis også et link til afmelding i hvert nyhedsbrev.

2.4.2 PRODUKTANBEFALINGER VIA E-MAIL ELLER POST

Som kunde (produkt købt eller service modtaget) hos San Omega vil du lejlighedsvis modtage produktanbefalinger fra os via e-mail eller post. Du vil modtage disse produktanbefalinger fra os, uanset om du har tilmeldt dig et nyhedsbrev eller ej. Vores mål er at give dig oplysninger om produkter fra vores sortiment, som kan være af interesse for dig på baggrund af dine seneste køb hos os. Vi overholder i den forbindelse nøje de lovmæssige krav. Hvis du ikke længere ønsker at modtage produktanbefalinger eller reklamebeskeder fra os, kan du til enhver tid gøre indsigelse mod dette uden at pådrage dig andre omkostninger end transmissionsomkostningerne i henhold til grundtaksterne. En meddelelse til de kontaktoplysninger, der er nævnt i punkt 1 (f.eks. e-mail, telefon, fax, brev), er tilstrækkelig til dette formål. Du finder naturligvis også et link til at afmelde dig i hver e-mail.

2.4.3 KONTAKT OS

Når du kontakter San Omega (f.eks. via kontaktformular eller e-mail), vil brugerens oplysninger blive gemt med henblik på at behandle henvendelsen og i tilfælde af, at der opstår opfølgende spørgsmål.

2.4.4 KONKURRENCER OG MENINGSUNDERSØGELSER

I forbindelse med konkurrencer bruger vi dine oplysninger til at give dig besked om præmien. Du kan finde detaljerede oplysninger i vores betingelser for deltagelse i den pågældende konkurrence. Dine svar på undersøgelser vil ikke blive delt med tredjeparter eller offentliggjort. San Omega bruger og behandler dine personoplysninger til meningsundersøgelser til sine egne formål. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod brugen af dine data til meningsundersøgelser, enten helt eller for specifikke foranstaltninger, uden at det medfører andre omkostninger end transmissionsudgifterne i henhold til grundtaksterne. En meddelelse til de kontaktoplysninger, der er nævnt i punkt 1 (f.eks. e-mail, telefon, fax, brev), er tilstrækkelig til dette formål. Du finder naturligvis også et link til at afmelde dig i hver e-mail med en undersøgelse.

3. COOKIES

Accept af cookies er ikke en forudsætning for at besøge vores websted. Bemærk dog, at vores websted og service vil have begrænset funktionalitet, hvis du ikke tillader os at indsætte cookies.

Hvad er cookies? Cookies er små filer, som gemmes på din harddisk, og som gemmer visse indstillinger og data til udveksling med vores system via din browser. Grundlæggende skelner vi mellem 2 forskellige typer cookies, såkaldte sessionscookies, som slettes, så snart du lukker din browser, og midlertidige/permanente cookies, som gemmes på din databærer i en længere periode eller på ubestemt tid. Denne lagring hjælper os med at udforme vores websteder og vores tilbud til dig og gør det lettere for dig at bruge dem, f.eks. ved at gemme visse indtastninger, du foretager, så du ikke behøver at gentage dem hele tiden.

Hvilke cookies bruger San Omega? De fleste af de cookies, vi bruger, slettes automatisk fra din harddisk ved afslutningen af browsersessionen (afslutning af session) (derfor sessionscookies). Sessionscookies er f.eks. nødvendige for at kunne tilbyde dig en indkøbsvognsfunktion på tværs af flere sider. Derudover bruger vi også cookies, der forbliver på din harddisk. Når du besøger os igen, genkendes det automatisk, at du allerede har været hos os, og hvilke indgange og indstillinger du foretrækker. Disse midlertidige eller permanente cookies gemmes på din harddisk og slettes efter den angivne tid. Disse cookies tjener især til at gøre vores tilbud mere brugervenligt, effektivt og sikkert. Takket være disse filer er det f.eks. muligt for dig at modtage oplysninger på webstedet, som er specielt tilpasset dine interesser. Formålet med disse cookies er udelukkende at tilpasse vores tilbud bedst muligt til dine kundeønsker og gøre det så behageligt som muligt for dig at surfe hos os.

Hvilke data gemmes i cookies? Kun pseudonyme data gemmes i de cookies, som San Omega bruger. Når cookien aktiveres, tildeles den et identifikationsnummer, og der foretages ingen tilknytning af dine personlige oplysninger til dette identifikationsnummer. Dit navn, din IP-adresse eller lignende data, som ville gøre det muligt at tildele cookien til dig, gemmes ikke i cookien. På grundlag af cookie-teknologien modtager vi kun pseudonymiserede oplysninger, f.eks. om hvilke sider i vores shop der blev besøgt, hvilke produkter der blev set osv. Disse oplysninger bruges ikke til at identificere dig.

Hvad er Onsite Targeting? På San Omega-webstederne indsamles data på grundlag af cookie-teknologi med henblik på at optimere vores reklamer og hele onlinetilbuddet. Disse data bruges ikke til at identificere dig personligt, men udelukkende til en pseudonym evaluering af brugen af hjemmesiden. Dine data vil på intet tidspunkt blive slået sammen med personlige data, som vi har gemt. Denne teknologi gør det muligt for os at præsentere dig for reklamer og/eller særlige tilbud og tjenester, hvis indhold er baseret på de oplysninger, der er opnået i forbindelse med clickstream-analysen (f.eks. reklamer, der fokuserer på det faktum, at kun Kids-produkter er blevet set i de sidste par dage). Vores mål er at gøre vores onlinetilbud så attraktivt som muligt for dig og at præsentere dig for reklamer, der svarer til dine interesseområder.

Er der også cookies fra tredjepartsleverandører (såkaldte Third-Party-Cookies)? San Omega bruger en række reklamepartnere, der hjælper med at gøre webstedet og websiderne mere interessante for dig, f.eks. videoer fra YouTube, kort fra Google Maps, RSS-feeds eller grafik fra andre websteder. Dette kræver altid, at udbyderne af dette indhold (i det følgende benævnt “tredjepartsudbydere”) er bekendt med brugerens IP-adresse. Uden IP-adressen kunne de ikke sende indholdet til den pågældende brugers browser. IP-adressen er derfor nødvendig for at kunne præsentere dette indhold. Vi bestræber os på kun at bruge indhold, hvis respektive udbydere kun bruger IP-adressen til at levere indholdet. Vi har dog ingen indflydelse på, om tredjepartsudbyderne gemmer IP-adressen, f.eks. til statistiske formål. I det omfang vi er klar over dette, informerer vi brugerne om det. Derfor gemmes cookies fra partnervirksomheder også på din harddisk, når du besøger webstederne. Det er midlertidige/permanente cookies, som automatisk slettes efter den angivne tid. Cookies fra vores partnervirksomheder indeholder også kun pseudonyme data, for det meste endda anonyme data.

Re-Targeting Vores websteder bruger såkaldte re-targeting-teknologier. Vi bruger disse teknologier til at gøre vores websted mere interessant for dig. Denne teknologi gør det muligt at henvende sig til internetbrugere, som allerede har vist interesse for vores butik og vores produkter, med reklamer på vores partneres hjemmesider. Vi er overbevist om, at visning af personlig, interesse-relateret reklame normalt er mere interessant for internetbrugeren end reklame, der ikke har en sådan personlig reference. Visningen af disse reklamer på vores partneres sider er baseret på cookie-teknologi og en analyse af tidligere brugeradfærd. Denne form for reklame er fuldstændig pseudonym. Ingen brugsprofiler bliver slået sammen med dine personlige data. Ved at bruge vores websted accepterer du brugen af cookies og indsamling, lagring og brug af dine brugsdata. Desuden vil dine data blive gemt i cookies efter afslutningen af browsersessionen og kan f.eks. tilgås igen ved dine næste besøg på webstedet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke med virkning for fremtiden ved at nægte at acceptere cookies i dine browserindstillinger.

Hvordan kan du forhindre, at der gemmes cookies?

Du kan indstille din browser til kun at acceptere cookies, hvis du accepterer dette. Hvis du kun ønsker at acceptere San Omega-cookies, men ikke cookies fra vores tjenesteudbydere og partnere, kan du vælge indstillingen i din browser “Blokér cookies fra tredjeparter”. Du vil normalt blive vist, hvordan du afviser nye cookies og slår cookies fra, som du allerede har modtaget, via hjælpefunktionen i menulinjen i din webbrowser. Vi anbefaler, at hvis du bruger delte computere, der er indstillet til at acceptere cookies og Flash-cookies, skal du altid logge helt ud, når du er færdig.

Du kan administrere dine cookie-indstillinger for vores websted her. Accept af cookies er ikke en forudsætning for at besøge vores websteder. Bemærk dog, at vores websted og service vil have begrænset funktionalitet, hvis du ikke tillader os at indsætte cookies.

4. LOGFILER

Hver gang San Omega’s sider tilgås, overføres brugsdata af den pågældende internetbrowser og gemmes i logfiler, de såkaldte serverlogfiler. De dataposter, der er gemt i denne proces, indeholder følgende data: Navn på det websted, der er besøgt, fil, dato og klokkeslæt for adgangen, mængden af overførte data, meddelelse om vellykket adgang, browsertype og -version, brugerens operativsystem, henvisende URL (den tidligere besøgte side), IP-adresse og den anmodende udbyder. Brugernes IP-adresser slettes eller anonymiseres efter brug. Ved anonymisering ændres IP-adresserne på en sådan måde, at de enkelte oplysninger om personlige eller faktiske forhold ikke længere kan henføres til en bestemt eller identificerbar fysisk person eller kun kan henføres til en bestemt eller identificerbar fysisk person med et uforholdsmæssigt stort tidsforbrug, omkostninger og arbejdskraft. Vi evaluerer disse logfiledata i anonymiseret form for at forbedre vores tilbud og San Omega-webstedet yderligere og gøre det mere brugervenligt, for at finde og rette fejl hurtigere og for at kontrollere serverkapaciteten. Vi kan f.eks. spore, på hvilke tidspunkter San Omega-webstedet er mest populært, og levere passende datamængde for at sikre, at du kan handle så hurtigt som muligt. Desuden kan vi ved at analysere logfilerne også hurtigere identificere og rette eventuelle fejl på San Omega-webstedet.

5. WEB ANALYSE

5.1 GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics er en tjeneste, der leveres af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Google Analytics bruger “cookies”, som er tekstfiler, der placeres på din computer, til at hjælpe webstedet med at analysere, hvordan brugerne bruger webstedet. De oplysninger, der indsamles af cookien om brugen af vores websted (herunder din IP-adresse), overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. Vi gør opmærksom på, at Google Analytics på vores websteder er blevet udvidet med koden “gat._anonymizeIp();” for at sikre anonymiseret indsamling af IP-adresser (såkaldt IP-maskering). På vores foranledning registrerer Google derfor kun din IP-adresse i forkortet form, hvilket sikrer anonymisering og ikke gør det muligt at drage nogen konklusioner om din identitet. Hvis IP-anonymisering er aktiveret på vores websteder, vil din IP-adresse blive forkortet af Google inden for EU’s medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive overført til en Google-server i USA og forkortet der. Google vil bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af vores websted, udarbejde rapporter om webstedets aktivitet for webstedets operatører og levere andre tjenester vedrørende webstedets aktivitet og internetbrug. Den IP-adresse, som din browser overfører som en del af Google Analytics, vil ikke blive slået sammen med andre Google-data. En overførsel af disse data fra Google til tredjepart finder kun sted på grundlag af lovmæssige bestemmelser eller inden for rammerne af en bestilt databehandling. Google vil under ingen omstændigheder sammenlægge dine data med andre data, der indsamles af Google. Ved at bruge dette websted accepterer du, at Google behandler oplysninger om dig på den måde og til de formål, der er beskrevet ovenfor. Du kan afvise brugen af cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser, men vær opmærksom på, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle funktionerne på vores websted. Du kan også forhindre, at Google indsamler data genereret af cookien og relateret til din brug af disse websider (herunder din IP-adresse) og at Google behandler disse data ved at downloade og installere det browser-plugin, der er tilgængeligt på følgende link. Du kan finde flere oplysninger om Google Analytics og databeskyttelse på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

5.2. GOOGLE ADWORDS CONVERSION-TRACKING

Vi bruger online-annonceringsprogrammet “Google AdWords” og som en del af Google AdWords bruger vi konverteringssporing. Google Conversion Tracking er en analysetjeneste, der leveres af Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google”). Når du klikker på en annonce fra Google, placeres der en cookie til konverteringssporing på din computer. Disse cookies mister deres gyldighed efter 30 dage, indeholder ingen personlige data og bruges derfor ikke til personlig identifikation.

Hvis du besøger visse websider på vores websted, og cookien endnu ikke er udløbet, kan Google og vi genkende, at du har klikket på annoncen og er blevet omdirigeret til den pågældende side. Hver Google AdWords-kunde modtager en anden cookie. Der er således ingen måde, hvorpå cookies kan spores på tværs af AdWords-kunders websteder.

De oplysninger, der opnås ved hjælp af konverteringscookien, bruges til at oprette konverteringsstatistikker for AdWords-kunder, der har valgt konverteringsmåling. Her får kunderne oplyst det samlede antal brugere, der klikkede på deres annonce og blev omdirigeret til en side, der er mærket med et konverteringssporingstag. De modtager dog ingen oplysninger, der kan bruges til at identificere brugerne personligt. Hvis du ikke ønsker at deltage i sporingen, kan du gøre indsigelse mod denne brug ved at forhindre installationen af cookies ved hjælp af en tilsvarende indstilling i din browsersoftware (deaktiveringsmulighed). Du vil så ikke blive medtaget i statistikkerne for sporing af konvertering. Yderligere oplysninger og Googles politik om beskyttelse af personlige oplysninger findes på:

 http://www.google.com/policies/technologies/ads/http://www.google.de/policies/privacy/

5.3. Zoho SalesIQ

Når du besøger vores websted, indsamles anonymiserede brugsdata ved hjælp af ZOHO-tjenesten SalesIQ (https://zoho.eu/salesiq). SalesIQ bruger såkaldte “cookies”, som muliggør en analyse af vores hjemmeside. Disse cookies indsamler også oplysninger om, hvordan de besøgende bruger webstedet, hvilket websted brugeren kom fra, hvor mange besøg hver enkelt bruger har foretaget, og hvor længe de har været på webstederne. Du kan forhindre denne “sporing” ved at foretage de relevante indstillinger i din browser. Vi gemmer kun disse data til statistiske formål. IP-adresserne er forkortet med de sidste cifre inden for lovgivningens anvendelsesområde for at sikre anonymitet.

Zoho er certificeret i henhold til EU-US Privacy Shield. Se følgende links for Zoho Corporation’s fortrolighedspolitik og cookiepolitik:
https://www.zoho.com/de/privacy.html
https://www.zoho.com/de/privacy/cookie-policy.html

Behandlingen af de data, der indtastes via chat, er således udelukkende baseret på dit samtykke (art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO). Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke. En uformel meddelelse pr. e-mail til os er tilstrækkelig til dette formål. Lovligheden af de databehandlinger, der er udført indtil tilbagekaldelsen, forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

6. VÆRKTØJ AF ANBEFALING

Vi kan behandle dine personoplysninger, fordi din ven (efter at have rådført sig med dig) ønsker at sende dig en anbefaling af vores websted. Til dette formål har din ven indtastet din e-mailadresse på vores websted. I dette tilfælde vil din e-mailadresse naturligvis kun blive behandlet af os i krypteret form med henblik på at sende dig en e-mail med din rabatkupon. Retsgrundlaget for databehandlingen er vores legitime interesser (art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO) i at sende dig kuponen.

7. FACEBOOK CONVERSION PIXEL

Med dit samtykke bruger San Omega såkaldte “konverteringspixels” fra Facebook Inc, 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (kort fortalt “Facebook”). Dette gør det muligt at spore brugeradfærd på vores websted, efter at en bruger har klikket på eller opsøgt en reklame på Facebook. Dette tjener til at måle annoncernes succes og evaluere dem til statistiske og markedsføringsmæssige formål og om nødvendigt til at optimere annoncerne i fremtiden. For os er de data, der indsamles i denne proces, generelt ikke personlige, men anonyme – det vil sige, at vi ikke kan henføre dem til en bestemt person. Facebook gemmer og behandler dog de data, som vi informerer dig om nedenfor i henhold til vores viden: Jeg er bekendt med Facebooks brug af Conversion Pixel. Hvis du er under 13 år, skal du bede din værge om tilladelse. Facebook kan derfor oprette en forbindelse med de respektive brugerprofiler. Facebook kan også bruge dataene til egne reklameformål i overensstemmelse med Facebooks datapolitik (tilgængelig på https://www.facebook.com/policy). Facebook og dets partnere kan vise annoncer på og uden for Facebook ved hjælp af disse data og kan gemme cookies på brugernes computere til dette formål. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne brug med fremtidig virkning ved at deaktivere cookies i dine browserindstillinger.

8. SIKKER DATAOVERFØRSEL

Vi overfører dine personlige oplysninger sikkert ved hjælp af kryptering. Dette gælder både for din bestilling og for kunde-login. Vi bruger SSL-kodesystemet (Secure Socket Layer) til dette formål. Desuden sikrer vi vores websteder og andre systemer ved hjælp af tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod tab, ødelæggelse, adgang, ændring eller distribution af dine data for uautoriserede personer.

9. INFORMATIONSRETTIGHEDER FOR DEN PÅGÆLDENDE

I henhold til den føderale databeskyttelseslov har vores kunder bl.a. ret til gratis information om deres lagrede data samt, hvis det er relevant, ret til rettelse, blokering eller sletning af data. Vi tager beskyttelsen af dine data meget alvorligt. For at sikre, at personoplysninger ikke videregives til tredjeparter, bedes du sende din anmodning pr. e-mail eller pr. post, med tydelig identifikation af dig selv, til:

San Omega GmbH, Gubener Str. 47, 10243 Berlin, Tyskland
Telefon: +49 (0)30 555 788 990

E-Mail: info@norsan.dk