Events

Events

Gratis webinar med NORSAN Danmark

Vil du gerne lære mere om sundhedsrelaterede emner? Vil du vide mere om omega-3-fedtsyrer, deres sundhedsmæssige fordele og vores omega-3-olier? Så kan du tilmelde dig vores gratis webinarer. Vi opdatere vores events løbende nedenunder.

Vores undervisere er dygtige fagfolk fra områderne som functional medicine, hormonterapi, kostvejleder, naturmedicin, kliniske diætister osv. Vores webinare henvender sig både til terapeuter til videreuddannelse og til interesserede parter.

Har du spørgsmål eller problemer vedrørende tilmeldingen, bedes du sende os en email eller ringe til os på:

E-mail: info@norsan.dk

Tlf. +49 (0)30 555 788 99 74

Sådan styrker vi børns immunforsvar

Gratis webinar: Tirsdag, den 19. september 2023, kl. 19.30 – 20.30


Snart kommer efterår og vinter. Her oplever rigtigt mange familier at børnene bliver oftere syge, forkølede og feberramte. Det har stor betydning for hele familiens trivsel. Mange tror ikke der er noget at gøre ved virus. Det er helt rigtigt at vi ikke har medicin, der kan slå virus ihjel. Men vi har i høj grad mulighed for at styrke børnenes immunforsvar så de ikke bliver så syge. Kom med til dette webinar og hør hvilke effektive redskaber der findes til at styrke børns immunforsvar.

Den nyeste viden om naturlig hjælp til børns hjerne

Gratis webinar: Onsdag, den 7. juni 2023, kl. 19.30 – 20.30

Lær om den nyeste viden og naturlige strategier til at styrke dit barns hjerne, for at give de bedste betingelser og hjælpe dem ift. adfærd, udvikling, indlæring, koncentration, søvn og trivsel. Hør om særlige næringsstoffer, som mange børn mangler, om sammenhæng med tarmen og bakterierne og hvad der kan forstyrre hjernen og hvordan vi kan undgår det. Lyt med og få den allernyeste viden om børns hjerner.

Underviser er Anette Straadt, som er sundhedsplejerske og klinisk kostvejleder. Anette har forsket i børns naturlige sundhed siden 2007. I september 2022 deltog hun i en konference i Californien om børns hjerner med de dygtigste eksperter fra hele USA. Det er bl.a. denne viden du får i dette webinar.
Du får mulighed for at stille dine egne spørgsmål, hvis du deltager live.

Er du ekspert inden for sundhedssektoren, ernæring, functional medicine eller mikronæringsstoffer? Er du passioneret omkring et bestemt emne, som du gerne vil dele med interesserede mennesker, men mangler den rette platform? Vi holder regelmæssig webinare via zoom og er altid på udkig efter passionerede eksperter, som har lyst til at dele deres viden med andre. Vi glæder os til at høre fra dig!

Du kan møde NORSAN ved følgende arrangementer

DKDK Årskursus 2023 – Nyborg, 13.-15.9. 2023

Plant Food Festival 2023 – København, 4.-5.11.2023

Optometri Konference 2023 – København, 11.-12. 11.2023

Hvorfor vegansk?