Events

Events

Gratis webinarer med NORSAN Danmark

Vil du gerne lære mere om sundhedsrelaterede emner? Vil du vide mere om omega-3-fedtsyrer, deres sundhedsmæssige fordele og vores omega-3-olier? Så kan du tilmelde dig vores gratis webinarer. Vi opdatere vores events løbende nedenunder.

Vores undervisere er dygtige fagfolk fra områderne som functional medicine, hormonterapi, kostvejleder, naturmedicin, kliniske diætister osv. Vores webinare henvender sig både til terapeuter til videreuddannelse og til interesserede parter.

Har du spørgsmål eller problemer vedrørende tilmeldingen, bedes du sende os en email eller ringe til os på:

E-mail: info@norsan.dk

Tlf. +49 (0)30 555 788 99 74

Sundt Vægttab – Bliv din egen sundhedsekspert

med Betina Nygaard Bæk fra GlowSlow

Gratis webinar: Tirsdag, den 28. maj 2024, kl. 19.30 – 20.30

Maden er naturligvis omdrejningspunkt, når vi går i dybden med sundt vægttab. Men der er mange de andre faktorer, som også har indflydelse på din vægt.
Derfor er et fokus på kalorieregnskab alene, en lidt forældet tilgang til et vægttab. Energibalancen har stor betydning, men andre faktorer som stress, søvn, døgnrytme, næringsfordeling, muskelmasse, fedtnedbrydning, fedtforbrænding, insulin sensitivitet, metabolisk fleksibilitet, hormoner, tarmbakterier, kemikalier og genetik har også betydning for vægten.Faktisk kan vedvarende kalorierestriktion sænke muskelmassen og sætte din krop i en slags gemme-gear, hvilket er årsagerne til at cirka 90% af alle dem, der opnår et større vægttab, ofte er tilbage på samme vægt eller lidt mere indenfor 5-10 år.
Ordet vægttab trænger af samme grund til fornyelse. For hvem vil tabe muskler eller knogler? Tab af fedtmasse eller en sundere kropssammensætning, beskriver derimod et sundt vægttab bedre.


Baseret på forskning og Betinas erfaring med egne klienter, får du den seneste viden om vægttab og metabolisme, og får indblik i de mange områder, som påvirker din kropssammensætning.
I foredraget bliver du klædt på til at være din egen sundhedsekspert, så du kan skabe de optimale vilkår for et sundt, varigt og selvkærligt vægttab, uden at det skal være surt og svært.
Du lærer om hormoner og signalstoffer forbundet med mæthed- og sult, fordele og ulemper ved faste, vigtigheden af en god nattesøvn og en optimal muskelmasse. Du får viden om relevante kosttilskud, og du får indblik i naturlige alternativer til den nye vægttabsmedicin, og får værktøjer til at sammensætte den optimale tallerkenfordeling af protein, fedt og kulhydrat.

Betina Nygaard Bæk er komplementær hormonterapeut, sundhedsrådgiver, yogainstruktør og stud. ernæringsterapeut. Betina er efteruddannet i Functional Medicine & Nutrition og har en Functional Medicine-klinik GlowSlow i København, hvor hun hjælper med sygdomsbehandling og sundhedsoptimering.

Allergi – sådan forebygger og behandler vi med naturlige midler

med Anette Straadt fra Æblebørn

Gratis webinar: Tirsdag, den 14. maj 2024, kl. 19.30 – 20.30

20-25 % af den danske befolkning har allergi og tallet er voksende. I mange år har behandlingen af allergi været fokuseret på at undgå allergener og på at dæmpe immunforsvaret.

I dette webinar vil vi se på den nyeste viden om allergi og hvordan vi med naturlige midler arbejder med selve årsagen til allergien.

Anette Straadt er sundhedsplejerske, klinisk kostvejleder og ekspert i naturlig sundhed. Hun har bl.a. været på Summits i Los Angeles og i Boston og fået den nyeste viden med hjem derfra.

Der findes i dag mange videnskabelige studier om naturlig behandling af allergi. Anette vil på dette webinar dele denne viden med dig og samtidig omsætte den til praktiske råd du kan bruge i din hverdag også hvis du arbejder professionelt med sundhed.

Naturlig hjælp til eksem

med Anette Straadt fra Æblebørn

Gratis webinar: Torsdag, den 14. marts 2024, kl. 19.30 – 20.30

I dag får 15-20 % af alle børn/unge atopisk eksem. Hos voksne er det 3-5 % som har atopisk eksem. Eksem ses som en hudsygdom. Det betyder at det ofte symptombehandles udelukkende med cremer/salver udefra. Eksem er dog ikke blot en hudsygdom. Når vi vil behandle eksem med naturlige midler, skal vi derfor se på kroppens behov som helhed, så vi kan arbejde med selve årsagen til den reaktion, der sker i huden.

Kom med til dette webinar og lær om naturlig hjælp til eksem, der arbejder med at balancere huden indefra. Vi kommer også ind på, hvordan vi kan lindre med naturlige midler direkte på huden. Lær om hudens biologi og behov samt om dokumenterede måder at afhjælpe eksem via de rette næringsstoffer med mere.

Anette Straadt er sundhedsplejerske, klinisk kostvejleder og børnesundhedsvejleder. Hun har hjulpet hundredvis af familier med naturlig sundhed, herunder mange børn med eksem, via sit firma Æblebørn siden 2011. Derudover underviser hun fagpersoner, er forfatter og holder foredrag.

Overgangsalder – Bliv din egen sundhedsekspert

med Betina Nygaard Bæk fra GlowSlow

Gratis webinar: Torsdag, den 22. februar 2024, kl. 19.30 – 20.30

Søvnløshed, stress, ængstelighed, humørsvingninger, svigtende fokus og tab af hukommelse. Hårtab, tørre slimhinder, slap hud, hedeture, ledsmerter, vægtøgning og ny fedtfordeling fra bryster, baller og lår til maveregionen.
Det er mange af de forandringer, du kan opleve i årene op til og efter overgangsalderen.
Men der er meget du selv kan gøre for at påvirke din overgangsalder i en positiv retning og samtidig blive sundere udgave af dig selv.
Baseret på forskning og Betinas erfaring med egne klienter, får du den seneste viden om overgangsalderen, og alt det du kan gøre for at sundhedsoptimere og sygdomsforebygge. Du lærer om dine hormoner under perimenopausen og menopausen, du får viden om blodprøver og laboratorietest, og du får indblik i virkningen af planteøstrogener, bioidentiske hormoner og relevante kosttilskud.
Samtidig får du værktøjer til at mindske symptomer ved overgangsalderen, og råd til at forebygge sygdomme, du i højere grad risikerer at få efter overgangsalderen, fx knogleskørhed, hjertekarsygdomme og demens.

Betina Nygaard Bæk er komplementær hormonterapeut, sundhedsrådgiver, yogainstruktør og stud. ernæringsterapeut. Betina er efteruddannet i Functional Medicine & Nutrition og har en Functional Medicine-klinik GlowSlow i København, hvor hun hjælper med sygdomsbehandling og sundhedsoptimering.

Binyretræthed – den ukendte og oversete årsag til træthed, udbrændthed og energimangel

Gratis webinar: Tirsdag, den 23. januar 2024, kl. 19.30 – 20.30

Kortisol er et hormon, der produceres af binyrerne, og som har mange vigtige funktioner i krop og sind. Lave kortisolniveauer, som ses ved binyretræthed, kan være medvirkende årsag til mange symptomer og gener såsom træthed, tristhed, udbrændthed, manglende overskud, dårligt immunforsvar, tågehjerne, kroniske smerter, inflammatoriske tilstande, nedsat robusthed overfor stress. Vi ser på hvad binyretræthed er, hvorfor det opstår, hvorfor det er overset tilstand og hvordan det kan behandles med hormonbalancerende kost og livsstilsændringer.

Vores underviser, Lise Bøgsted, er komplementær hormonterapeut, civilingeniør i kemi, diplom i ernæring og sundhed, og har specialiseret sig i Functional Medicine og hormoner.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage live i begivenheden, skal du bare tilmelde dig alligevel. Vi sender optagelsen til alle registrerede deltagere bagefter

Balance i livet: Dyk ned i hormonelle udfordringer og kvinders cyklus med Mia Omanovic fra HELLO ROOTS

Gratis webinar: Torsdag, den 11. januar 2024, kl. 19.30 – 20.30

Tag med på en opdagelsesrejse ind i kvinders komplekse verden af hormoner og cyklus med Minja Omanovic, som er komplementær hormonterapeut og grundlægger af Hello Roots. I dette spændende webinar vil Minja udforske de dybere lag af hormonelle ubalancer og deres indflydelse på kvinders reproduktion, livskvalitet og sindsstemning.

Humørsvingninger, PMS, træthed, barnløshed, migræne, kraftige blødninger, akne, hedestigninger – disse er blot nogle af symptomerne, der kan være tegn på hormonelle ubalancer. Minja vil dele indsigt i, hvordan hendes tilgang inden for funktionel medicin og holistisk terapi kan hjælpe med at identificere rodårsagerne bag disse ubalancer.
I hormonterapien er fokus rettet mod at forstå, hvad der blokerer kroppens naturlige biokemi. Ved at arbejde målrettet med rodårsagen kan man løse problemer og ikke blot behandle symptomerne. Hormonelle ubalancer er ikke kun fysiske udfordringer; de har også en dyb indvirkning på vores mentale velvære.


Deltag i dette webinar for at få en holistisk forståelse af hormonelle ubalancer, og lær hvordan du kan skabe harmoni i din cyklus og optimere din sundhed og livskvalitet. Lad Minja guide dig gennem en rejse mod bedre hormonel balance og øget velvære.

Naturlig støtte til børns søvn

Gratis webinar: Tirsdag, den 21. november 2023, kl. 19.30 – 20.30

Søvn er et af de emner, som fylder allermest i børnefamilier. Dårlig søvn kan påvirke: immunforsvaret, appetitten, indlæring, udvikling, humør, overskud, vækst og meget mere. Hvis barnet ikke sover godt, påvirker det derudover hele familiens sundhed, trivsel og overskud.

I dag har vi viden om, hvordan vi med særlige næringsstoffer kan støtte søvnen. Det er både dokumenteret i studier og erfaret i praksis.

Lyt med på dette webinar og få den nyeste viden om børns søvn – herunder hvilke særlige næringsstoffer som har betydning for søvnen. Få praktiske fif til, hvordan man sikrer at barnet er tanket op med disse stoffer.


Sådan styrker vi børns immunforsvar

Gratis webinar: Tirsdag, den 19. september 2023, kl. 19.30 – 20.30


Snart kommer efterår og vinter. Her oplever rigtigt mange familier at børnene bliver oftere syge, forkølede og feberramte. Det har stor betydning for hele familiens trivsel. Mange tror ikke der er noget at gøre ved virus. Det er helt rigtigt at vi ikke har medicin, der kan slå virus ihjel. Men vi har i høj grad mulighed for at styrke børnenes immunforsvar så de ikke bliver så syge. Kom med til dette webinar og hør hvilke effektive redskaber der findes til at styrke børns immunforsvar.

Den nyeste viden om naturlig hjælp til børns hjerne

Gratis webinar: Onsdag, den 7. juni 2023, kl. 19.30 – 20.30

Lær om den nyeste viden og naturlige strategier til at styrke dit barns hjerne, for at give de bedste betingelser og hjælpe dem ift. adfærd, udvikling, indlæring, koncentration, søvn og trivsel. Hør om særlige næringsstoffer, som mange børn mangler, om sammenhæng med tarmen og bakterierne og hvad der kan forstyrre hjernen og hvordan vi kan undgår det. Lyt med og få den allernyeste viden om børns hjerner.

Underviser er Anette Straadt, som er sundhedsplejerske og klinisk kostvejleder. Anette har forsket i børns naturlige sundhed siden 2007. I september 2022 deltog hun i en konference i Californien om børns hjerner med de dygtigste eksperter fra hele USA. Det er bl.a. denne viden du får i dette webinar.
Du får mulighed for at stille dine egne spørgsmål, hvis du deltager live.

Er du ekspert inden for sundhedssektoren, ernæring, functional medicine eller mikronæringsstoffer? Er du passioneret omkring et bestemt emne, som du gerne vil dele med interesserede mennesker, men mangler den rette platform? Vi holder regelmæssig webinare via zoom og er altid på udkig efter passionerede eksperter, som har lyst til at dele deres viden med andre. Vi glæder os til at høre fra dig!

Du kan møde NORSAN ved følgende arrangementer

DKDK Årskursus 2023 – Nyborg, 13.-15.9. 2023

Plant Food Festival 2023 – København, 4.-5.11.2023

Optometri Konference 2023 – København, 11.-12. 11.2023

Hvorfor vegansk?